Forår 2021

Det er ikke fordi, at vi i bestyrelsen er gået så meget i Corona-flyverskjul, at vi ikke har opdaget, at det er blevet forår. Men vi har valgt at følge den forsigtige vej, så vi ikke kommer til at bruge meget tid på planlægning og lave aftaler, for så i sidste ende at måtte aflyse det hele. Men den sidste genåbningsaftale gør, at vi igen – som en anden gammel bjørn – kan vågne op af dvalen, liste ud af hulen og begynde at snuse rundt i naturen sammen – blot vi er forsigtige. Vi kan altså endelig begynde at genoptage vores ekskursioner. Men præcis hvordan forårsprogrammet og for den sags skyld efterårsprogrammet kommer til at se ud er stadig lidt usikkert.

Vi arbejder ud fra, at der kan blive et par ekskursioner i løbet af foråret og forsommeren, der ligesom sidste efterårs ekskursioner bliver planlagt og annonceret med relativ kort varsel – på lokaliteter hvor vi med god afstand til hinanden kan få nogle gode naturoplevelse sammen.

Hvornår generalforsamlingen kan finde sted, må vi ligeledes afvente, da vi fortsat gerne vil afholde den indendørs. Det kan jo være lidt besværligt at spise lagkage i det fri. Vi håber, at det kan blive i løbet af sensommeren.

Du vil naturligvis blive orienteret via mail – ligesom det vil blive annonceret her på vores hjemmeside.