Romsø-tur ER aflyst.

Opdatering den 6. juni 2022 kl 07:14

Vi har fået besked fra Skipper, at han ikke forsvarligt kan lægge til ved molen på Romsø, og derfor er turen i dag desværre aflyst. Vi har aftalt med Skipper, at vi finder en anden dato, og den vil hurtigst muligt blive udmeldt.

OPDATERING den 5. juni 2022 kl. 19:48

Med udgangspunkt i den sidste opdatering på vejrudsigten, har Skipper nu meddelt os, at han godt kan sejle til Romsø, dog med den ændring, at tidspunktet for afsejlingen er flyttet en time fra fra kl 08:45 til 09:45. 

MEN det er stadig med forbehold for ændringer. Både tidspunktet og om vi kan komme afsted, kan fortsat ændre sig, hvis vejret ændrer sig igen. Hvis der sker nogen ændringer, får vi i morgen kl 07:00 besked fra Skipper, og kort derefter sender vi en besked til jer. Har du ikke kørt noget kl 07:15, mødes vi på fiskerihavnen i Kerteminde kl 09:45.

OPDATERING den 5. juni 2022 kl 11:30

Vi har fået en foreløbig meddelelse fra Skipperen på Romsø-båden om, at med den vindretning og styrke kan han sandsynligvis ikke lægge til ved molen på Romsø. Det betyder, at vi vil blive nødt til at aflyse vores tur til Romsø i morgen.

Vi beklager naturligvis meget, men vi er desværre ikke herre over vejret.Hvis turen aflyses, håber vi at kunne afholde den på et senere tidspunkt. Har du ikke mulighed for at deltage på det tidspunkt, tilbagebetaler vi naturligvis det indbetalte beløb.

I løbet af aftenen vil vi få den endelige besked, og du vil høre nærmere, så snart vi ved mere.